Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Lucrez cu INES de peste 10 ani, intr-o industrie care a evoluat extraordinar ca tehnologie, produse si arhitectura tehnica, care activeaza intr-un mediu competitiv dinamic si solicitant.

Pentru a ramane in aceasta industrie este nevoie nu numai sa intelegi schimbarile tehnologice dar sa le si intuiesti si sa iti remodelezi permanent afacerea pentru a le integra. Si ca si cum toate astea nu ar fi o performanta in sine, INES a reusit sa fie intre cei mai buni in toti acesti ani.

 

Dragos DANETI

 

CIO, SOFTWIN Grup S.R.L.

Telefonie

 • Serviciul de acces ISDN permite efectuarea de apeluri catre retele publice utilizind tehnologii de comutare in timp real.
  Centrala telefonica a clientului este conectata direct in centrala iNES... citeste mai mult [+]

 • iNES deserveste doar clienti conectati direct, ceea ce inseamna ca traficul de iesire este disponibil  numai clientilor conectati prin solutii de acces controlate de iNES. Astfel, iNES poate garanta calitatea serviciului. Din... citeste mai mult [+]

 • Hosted PBX este un serviciu ce inlocuieste o centrala telefonica clasica de birou, oferind aceleasi functionalitati la un pret scazut.

   

  Printre avantajele acestui serviciu se numara:

  - Costuri minime... citeste mai mult [+]

 • Serviciul este utilizat de departamentele marketing, vanzari si relatii publice din firme. Apelantul nu plateste nici o taxa, costurile sunt suportate integral de beneficiar.

  Serviciul de baza consta in alocarea de... citeste mai mult [+]

 • Functionalitate:
  Serviciul de audioconferinta permite acces bidirectional (auzit/vorbit) simultan intre membrii unui grup predefinit. Accesul in audioconferinta se face pe baza invitatiei din partea... citeste mai mult [+]

 • iNES, in colaborare cu parteneri din strainatate, poate oferi numerotatie geografica (apeluri taxabile) sau telverde (apeluri netaxabile) in diverse tari. Apelurile sosite pe numerele alocate sunt redirectate automat de catre... citeste mai mult [+]

Servicii de telefonie economice, stabile si configurabile in reteaua ISDN

Parteneri:

Tipareste pagina