Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Avand in vedere ca administrarea nucleului RoNIX, operat de ANISP, depinde de accesul la echipament de la distanta prin doua legaturi iNES, un lucru esential este fiabilitatea serviciului.

ANISP foloseste serviciile de internet iNES din 2008, iNES fiind unul din primii furnizori FTTH din Romania. Serviciile iNES ofera o latime mare de banda si un timp de raspuns foarte mic, aspecte care sunt importante pentru
o serie de aplicatii critice.

 

Radu Ghidiceanu, Director Tehnic ANISP

IPTV

Ines

detalii

O inalta calitate a imaginii si sunetului

Tehnologia IPTV sau Televiziunea IP presupune transmiterea semnalului TV cu o inalta calitate a imaginii si sunetului, via protocoalele IP de Internet, direct pe ecranul televizorului. Tehnologia IPTV nu este acelasi lucru cu televiziunea transmisa prin Internet (sau televizunea on-line).

Sistemul IPTV este in prezent folosit de marile companii de telecomunicatii din lume si a cunoscut o crestere exploziva in ultimii ani. Aceasta noua experienta in domeniul audio-vizualului este transmisa printr-o conexiune de banda larga direct catre televizoarele clientilor, prin intermediul unui Set Top Box (si nu a unui computer).

Cateva dintre beneficiile serviciului iNES IPTV sunt:

  • Numar mult mai mare de canale fata de serviciile clasice de cablu (in prezent va oferim peste 180 canale) datorita capacitatii de banda foarte mari oferite de conexiunea prin fibra optica FTTH (Fiber To The Home) si a gestionarii mult mai eficiente a acesteia in cazul platformei IP.
  • Calitate exceptionala a imaginii si a sunetului datorita transmisiei fara nici o distorsiune a semnalului direct de la receptorul de satelit catre clienti si a pierderilor practic neglijabile a conexiunii pe fibra optica.
  • HD Ready - reteaua noastra de fibra optica si conexiunea folosita (FTTH - Fiber To The Home) sunt compatibile cu cel mai inalt standard al momentului folosit pentru televiziunea digitala - High Definition.
  • Sunet Digital - Set Top Box-urile folosite de iNES beneficiaza de iesire SPDIF (Sony/Philips Digital Interconect Format), care le face compatibile cu cele mai avansate echipamente folosite pentru receptia si difuzarea semnalului TV.
  • Interfata simpla - datorita gruparii pe categorii a canalelor (Local, Muzica, Filme, Sport, etc.) si de asemenea a facilitatii de sortare dupa limba, utilizarea sistemului iNES IPTV este foarte usoara si permite gestionarea unui numar foarte mare de canale.
  • Control Parental - ofera posibilitatea de a restrictiona accesul la canalele considerate nepotrivite pentru cei mici si de asemenea, restrictionarea urmaririi programelor TV intre anumite intervale orare (de ex. in orele dedicate studiului).
  • Time Shifting - posibilitatea de a urmari orice emisiune difuzata pe un canal TV cu pana la 48 de ore in urma.
  • Ghid interactiv de programe (IPG) - este practic ghidul TV afisat direct pe ecranul TV. Permite utilizatorului sa navigheze, sa selecteze si sa se informeze asupra programului posturilor TV, doar prin folosirea telecomenzii.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciul iNES IPTV, va invitam sa vizitati pagina noastra: www.inesiptv.ro

Parteneri:

Tipareste pagina