Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Pe parcursul colaborarii cu iNES pentru colocare servere am fost multumiti atat de echipa iNES, cat si de echipamentele si serviciile pe care le ofera compania. Nu am inregistrat nicio problema in acest rastimp, ceea ce ne indreptateste sa recomandam iNES ca fiind un furnizor de servicii Internet si date de incredere.

 

Adriana SUCIU, CEO GECAD Software

Info iNES

Ines

detalii

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti avand venituri de peste 6 mil EUR in 2009. iNES este unul din primii ISP (Internet Service Provider) in Romania, furnizand servicii de telecomunicatii din 1995.

 

Capacitatea de trafic internationala este furnizata egal de operatorii Level3 (AS3356) si TeliaSonera (AS3301) prin conexiuni de fibra optica redundante, pe cai de acces diferite. Avem ruta proprie in BIX (Budapest Internet Exchange) si AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) fiind direct interconectati cu cei mai mari furnizori de continut si cu sute de retele telecom.

 

In Romania, iNES este interconectat cu cei mai importanti ISP prin intermediul RoNix sau prin  conexiuni directe, oferind clientilor sai trafic metropolitan nerestrictionat si de mare viteza.

iNES furnizeaza servicii in principal in Bucuresti, unde are si sediul. Pentru implementarea de retele IP/VPN nationale, iNES foloseste si infrastructura de acces de la alti operatori.

 

Reteaua de fibra optica din Bucuresti se intinde acum pe mai mult de 2000Km.

 

Parteneri:

Tipareste pagina