Acest site foloseste cookies! Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii Sunt de acord

Tel.:031/ 620.20.20 | Online Live Support & Sales

Avand in vedere ca administrarea nucleului RoNIX, operat de ANISP, depinde de accesul la echipament de la distanta prin doua legaturi iNES, un lucru esential este fiabilitatea serviciului.

ANISP foloseste serviciile de internet iNES din 2008, iNES fiind unul din primii furnizori FTTH din Romania. Serviciile iNES ofera o latime mare de banda si un timp de raspuns foarte mic, aspecte care sunt importante pentru
o serie de aplicatii critice.

 

Radu Ghidiceanu, Director Tehnic ANISP

Info iNES

Ines

detalii

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti avand venituri de peste 6 mil EUR in 2009. iNES este unul din primii ISP (Internet Service Provider) in Romania, furnizand servicii de telecomunicatii din 1995.

 

Capacitatea de trafic internationala este furnizata egal de operatorii Level3 (AS3356) si TeliaSonera (AS3301) prin conexiuni de fibra optica redundante, pe cai de acces diferite. Avem ruta proprie in BIX (Budapest Internet Exchange) si AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) fiind direct interconectati cu cei mai mari furnizori de continut si cu sute de retele telecom.

 

In Romania, iNES este interconectat cu cei mai importanti ISP prin intermediul RoNix sau prin  conexiuni directe, oferind clientilor sai trafic metropolitan nerestrictionat si de mare viteza.

iNES furnizeaza servicii in principal in Bucuresti, unde are si sediul. Pentru implementarea de retele IP/VPN nationale, iNES foloseste si infrastructura de acces de la alti operatori.

 

Reteaua de fibra optica din Bucuresti se intinde acum pe mai mult de 2000Km.

 

Parteneri:

Tipareste pagina